Büszkén kiposztolta utcai versenyzését, csak a rendőrség is megnézte

2020.03.30. 16:22

A mostani zseni egy 40 év körüli férfi, aki Németországban él, és egy eléggé módosított BMW i8-a van. Sajnos sok ész nem párosult az autó mellé.

BMW-i8-Seized-1-1-768x512

Nagyjából hat hónapja rakott ki a férfi Facebook oldalára egy videót, amiben éppen illegálisan versenyez egy olyan úton, ahol 100 km/óra volt a sebességhatár. A tulaj nagyon odatette magát, mivel ennek pontosan a kétszeresével, 200 km/órával száguldott. Pechére a rendőrség is látta kitűnő teljesítményét - hála a kiposztolt videónak - és értékelte is: autóját lefoglalták és jogosítványát is elvették.

Az autó lefoglalásakor csak még rosszabbra fordult a helyzet, mivel számos illegális módosítást találtak rajta, köztük utólag beszerelt légrugókat is. Az autó elszállítása szempontjából ez jelentette a legnagyobb gondot, mivel olyan alacsony volt az i8 hasmagassága, hogy egy órába telt mire feljuttatták a trélerre.

BMW-i8-Seized-2

A rendőrség szerint 160 ezer euró (57 millió forint) értékben kapott kiegészítőket az i8, így mostani értéke olyan 350 ezer euró (125 millió forint) körül van. Érhet akármennyit, valószínűleg jó ideig nem fogja vezetni tulajdonosa.

Forrás: CarscoopsHirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.