A hét horrorkaravánja-címet nyerte: két szerb nepper a négy kisbuszból álló trélervonattal

2020.08.09. 08:57

A járvány letompította ugyan a tavalyi nyár slágertémáját, de még ha nem is jön minden héten ütős képadag/videó az ország rendőrségeitől autópályákon fogott keleti horrorkaravánokról, a jelenség létezik. Ennek a rövid sztorinak a két szerb főszereplője legalábbis mindent megtett azért, hogy a közbeszéd felszínén tartsa a témát.

A fogás a Csongrád megyei rendőröké, az M5-ösön állították félre szerdán ezt a kisbuszt, amire egy tréler volt kötve, rajta egy kisbusszal, amihez egy kisbusz volt kötve, amin pedig egy tréler lógott, hátán egy kisbusszal. A négy kisbuszra így két sofőr jutott, de nyilván nem ez a tény volt a baj, hanem hogy ezt egyetlen vonatban oldották meg a szerbek. Különösen az a tróger rögzítés ijesztő a mutatványban, ahogyan az első trélerhez odakötötték a sorban harmadik kisbuszt: egy rakományrögzítő hevederrel bízták a terhet. 

A Police.hu közleményéből megint kimaradt a lényeg, mert azt ugyan leírták, hogy a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki és megszüntették a balesetveszélyes állapotot, de hogy utóbbi mit takar pontosan vagy hogy mennyi volt a bírság, arról nem írnak. Gyenge támpont, hogy ezért itt anno például kétmilliót szabtak ki: