All-in: jogsi nélkül, kivont autóval előzte 150-nel a rendőröket

2020.08.19. 15:09

És ezután még egy meneküléssel is megpróbálkozott ez a dombóvári Renault-s, akiről a 61-es úton készült ez a rövid felvétel, a Tolna megyei rendőrök új büszkesége.

Önmagában a videó közepén látható menekülési kísérlet sem lesz egy olcsó húzás, de mint az ellenőrzés alatt kiderült, a 28 éves sofőrt korábban a Dombóvári Rendőrkapitányság már eltiltotta a vezetéstől, így a 150-nel bemutatott előzéskor nem volt érvényes jogosítványa. Az autóját már kivonták a forgalomból, és akkor ezeken túl felel majd mindenért, ami még a felvételen látható. Ahogy a Police.hu közleménye írja, a szabálysértési eljárásokon túl a Dombóvári Rendőrkapitányságon büntetőeljárást is indítottak ellene.

gre

Amióta az ország különböző rendőrkapitányságai ráálltak a civil autós ellenőrzésekre, heti rendszerességgel jönnek az efféle fogások. A dombóvári srácéhoz hasonló balek volt például ez a suzukis, aki az érvényes papírjait pozitív alkoholteszttel ellensúlyozta.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.