Szörnyű bűzről panaszkodnak a Hyundai terepjáró vásárlói

2020.08.26. 10:13

Úgy néz ki, elsősorban a világos belső terű Hyundai Palisade változatokban jelenik meg a kellemetlen szag, amelynek egyelőre a forrását sem sikerült pontosan meghatározni.

A viszonylag új, 2018 végén bemutatott (Európában nem kapható) típusra egyre több panasz érkezik. A beszámolók szerint az újautó-szag távoztával, úgy 10-12 ezer kilométer után kezdett el felbukkanni a bűz az autókban. A leírások szerint vegyi jellegű komponensek keverednek benne fokhagymás és használt zoknikra emlékeztető szagokkal. A tulajdonosok a forrást sem igen tudják megjelölni, bár abban azért megegyeznek, hogy az üléstámlák és fejtámlák környékén lehet a baj. A beszámolók szerint a probléma zárt utastérben folyamatos, bár 20 perc autózás nyitott ablakokkal teljesen kiszellőzteti a szagot.

A Hyundai részéről egyelőre annyit mondtak, hogy bár már hallottak a bűzről, egyelőre maguk sem tudták kideríteni az okát. A vállalatnál állítólag már folyik a vizsgálat, de eredmény egyelőre nincsen.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.