Nagypályás tahóságokkal itt a legújabb civil rendőrautós gyűjtés

2020.09.05. 22:08

Tipikusan nagyvárosi utakon általános tahóságokkal jött ki a Pofátlan(tan)ítás 19. epizódja. A Budapest útjairól kiadott legfrissebb civil rendőrautós gyűjtés leginkább a buszsávra és a piros lámpára érzéketlen autósokat szedte össze, de azért jutott bele más is.

Az ORFK nagy sikerű sorozatára nehéz lenne ráhúzni egy sormintát: két hete az M7-es leállósávjából adtak ki egy gyűjtést, múlt héten pedig a szabálytalan fővárosi biciklisek voltak a friss epizód főszereplői. A folytatásról így csak tippelni lehetne, de az szinte biztos, hogy a civil autós akciókkal együtt az azokat learató videógyűjtések is sokáig maradnak még. Egy népszerűséget ennyire könnyen építő eszköztől aligha válnak meg mostanság a rendőrségnél, bár a formátum ellaposodása ellen volna mit csiszolni. Az például sokat dobna a sorozaton, ha a bemutatott szabálytalanságoknál mindig feltüntetnék, mekkora bírság járt velük. Ahogyan azt ennél az egy korábbi videónál már megtették a készítők. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.