Már majdnem itt van az új Maybach csúcslimuzin

2021.04.16. 14:31

Az S osztály Maybach változatát már tavaly ősszel láthattuk, ám most először mutatnak fotót az S650 jelzésű csúcskivitelről. Ebbe – ahogy a motorháztető felirata is mutatja – már V12-es motort építenek, talán az utolsót a Mercedes történetében.

maybach12pv

Ez a változat láthatóan még hosszabb, mint a jelenleg elérhető, V8-as turbómotorral készülő Maybach S osztály. A többlet a hátsó ajtókon jelentkezik, azaz még nagyobb lesz a lábtér: itt a nyújtott lábbal terpeszkedéshez már nem is kell előrébb tolni az első ülést.

Az új csúcsmodellt egyébként annak kapcsán villantotta meg a Mercedes, hogy az idén ünneplik a Maybach márka századik születésnapját – ezért is látható a modern újdonság tükörképeként a márka első autója, az 1921-es W3.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.