Órák alatt elfogyott az idei villanyautó-támogatás első harmada

2021.06.14. 18:58

A Villanyautósok híre szerint a ma reggel 8:01-től élő támogatás-igénylő honlap összeomlásai ellenére fogyott el a keret még tíz óra előtt.

DSC08887

Aki abban reménykedett, hogy az új feltételek miatt, amelyek már az autó megrendeléséhez kötik a pályázat benyújtását, hosszabb ideig kitart a pénz, tévedtek: nagyon sokan várták a lehetőséget ujjukkal az egérgomb felett. A pályázati honlap nem is bírta jól a terhelést, a beszámolók akadozó menükről és hibaüzenetekről szóltak, de úgy tűnik, így is elegen küzdötték le a számítástechnikai akadályokat, hogy még tíz óra előtt elfogyasszák a pályázati keret első harmadát.

Aki most lemaradt, elvben két alkalommal még próbálkozhat: augusztus 9-ei, és október 11-ei kezdettel hirdettek meg két további pályázati szakaszt további egy-egy milliárd forintos kerettel – valószínűleg akkor is komoly reggeli kattintási verseny indul majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.