Nézd, itt egy újabb fájdalmasan drága Toyota Supra

2021.11.15. 16:33

Szépen csillognak a háttérben a különböző Corvette-ek, az emelőn felbukkan egy piros Honda S2000, a háttérben ott az első generációs Dodge Viper és egy fekete GMC Syclone is, de mégsem ez itt a lényeg, hanem az a makulátlan Toyota Supra, amiért eszement pénzt kérnek.

300 ezer dolláros árcédulája masszívan túlszárnyalja az álomszerűen tökéletes, piros Toyota Supra árát is, hiszen az majdnem 100 ezerrel került kevesebbe. Mindezt annak ellenére, hogy az 1993-as autó antracit szürke metál színű és a jellegzetes hátsó szárny sincs rajta.

Persze, úgy néz ki, mintha új volna, ami kicsit több mint 15 ezer kilométer után nem meglepő, tényleg csak a vezetőoldali ülés bőrkárpitján van pár apró repedés. Ennyi nyomot hagytak a kivehető tetőpaneles, kézi váltós Suprán az eltelt évek.

320 lóerős, sorhatos, turbós 2JZ motorja még érintetlen és ebben a formában nagy valószínűséggel az is marad, hiszen az ilyen módon megőrzött Toyota Suprához rendesen bűn hozzányúlni.

Nézd, milyen lett a vágyott Toyota Suprához képest a legújabb, BMW tartalmú GR Supra!

Visszapillantó

A Totalcar heti összefoglaló hírlevele

Keddenként kedveskedünk neked egy olyan cikkválogatással, amiket szerintünk mindenképp érdemes elolvasnod az előző heti term(el)ésünkből. Ráadásul szívhez szóló előszót is írunk hozzá! Iratkozz fel, hogy legyen miért várni a keddet!