Kilométereken át szívatott a tahó volvós egy másik sofőrt

2022.04.30. 11:45

Nem tudni, mi vezetett odáig, hogy az alábbi videóban látható volvós ezt a fajta bosszút adja elő, mindenesetre úgy tűnik, nagyon ráért, hiszen kilométereken át szívatta a mögötte haladót. A Budapesti Autósok oldala tette közzé a felvételt, amelyhez a beküldője annyit fűzött, a Volvo sofőrje nemcsak feltartotta, hanem egy ponton irányjelzővel próbálta kiterelni az egyik pihenőbe. Ő ennek eleget is tett, azonban a szabálytalankodó autós a forgalomtól elzárt területen átvágva visszahajtott az autópályára.

Az eset egyébként az M5-ös autópályán zajlott, az előzményekről pedig semmit nem tudni, de nincs is az a körülmény, ami indokolná a látottakat. A volvós indokolatlanul lassan haladva tartja fel a mögötte haladót – a kamera magasságából következtetve minden bizonnyal egy kamionost. Amikor az megunja, és megelőzné, akkor ő is gyorsít, hogy csak mögé tudjon visszasorolni.

Ez a felvétel is nagyon jól bizonyítja, hogy nem kell sztereotípiákban gondolkodni, a hülyeség sajnos teljesen márkafüggetlen.

Forrás: Budapesti Autósok