Toyota RAV4 GR SPORT: régi ismerős sportosabb köntösben

2022.10.23. 17:05

A nemrég bemutatott  Yaris Cross  után újabb taggal bővült a Toyota sportosított hangulatú, GR SPORT modelljeinek listája. Ezúttal a RAV4 kapott új, sportosabb megjelenést biztosító kiegészítőket, illetve keményebb futóművet.

A RAV4 esteében is a bevált recept alapján dolgoztak a japán konstruktőrök: új, 19 colos, feketére fényezett alufelniket, módosított első lökhárítót és díszrácsot, oldalsó- és hátsó díszléceket, illetve GR logókat kapott az autó.

A beltérben a fekete, ezüst színű cérnával varrt és GR logókkal díszitett ülések jelentik az újdonságot. A GR SPORT felszereltséghez alapáron jár továbbá a RAV4 más felszereltségi szintjeihez is elérhető, 10,5 colos központi kijelzővel ellátott, megújult multimédia rendszer, illetve a 12,3 colos digitális műszeregység.

A motortető alatt nem történt változás, technikai fronton egyedül a Toyota szerint pontosabb vezethetőséget biztosító, keményebb hangolású futómű jelenti az újdonságot.

A GR SPORT csomag a RAV4 hibrid és plug-in hibrid meghajtású változataihoz is elérhető lesz az idei év végéig. A hazai listaárakat és a megjelenés pontos dátumát egyelőre nem hozta nyilvánosságra a Toyota.

Forrás: Toyota