Külső frissítést kap a Tesla Model 3

2022.12.05. 17:17

Ritkán lehet külsőt érintő modellfrissítésekről hallani a Tesla esetében, részben emiatt is tudnak profitképesek lenni az autók: mindössze néhány típusból áll a paletta, azok nagyon sokáig kitartanak, a külső és a belső alapjai változatlanok marad, csak a szoftver és néhány apróság frissül, az viszont sűrűn. Most viszont várható egy nagyobb újragondolás, amit Highland kódnév alatt futtatnak.

A lényeg persze ennél a frissítésnél is az lesz, hogy még egyszerűbb és olcsóbb legyen gyártani a kocsit, ami alacsonyabb kezdőárat és/vagy nagyobb profitot jelent a Teslának, de mellette kicsit belenyúlnak a külsőbe is.

Az álcázott autót az @omg_tesla Twitter-fiók videózta le, látszik, hogy az első fényszórók sarkaiba tettek kamerákat, amivel talán a holttereket tudja jobban figyelni az autó. Az első sárvédők valószínűleg alig változnak, viszont a lökhárítók jó eséllyel megújulnak a takarás alatt, ahogy a csomagtérajtó is frissülhet.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy technikailag mit változtatnak majd a Model 3 első komolyabb frissítésével, ahogy a dolog időpontját sem lehet még tudni.