Pickup RojszRojszot faragtak a Bangladesi tuning-dementorok - szép, mint egy lőtt seb

2023.02.28. 22:18 Módosítva: 2023.02.28. 22:20

Egészen magas szinten is lehet művelni a replika műfajt. Ott van például Varga Zsolt rendes Pontiac Trans Amból épült K.I.T.T. élményautója, ami teljesen patentül hozza vissza azt a generációs élményt, ami annak idején a Knight Rider sorozatból ránk ragadt. Meg itt van ez a Rolls Royce utánérzés, ami valami egészen más, elvont módon csodálatos. Nem kell érteni, csak elfogadni: ha vannak, akiknek minden vágyuk panelházba költözni, akkor egy átfaragott D-Max is jelentheti a nettó boldogságot.

rollsreplika
Fotó: Instagram / BDCarZz

Nem csalnak a megérzései, ha első blikkre szorgos dél-ázsiai kezek munkáját sejti az alkotás mögött. A bangladesi BDCarZz Instagram oldalán közzétett replika a közösségi oldal tanúsága szerint az ország fővárosában, Dakkában örökítették meg a nyugati kultusz után sóvárgó keleti abszolválás négykerekű kegytárgyát. Tessék a képek között lapozni!

A Rolls Royce-osítás persze véget is ér az Isuzu orr-részén. A fényszórók egészen hozzák a Ghost ismerős formáit, a tulajdonos azonban nem áldozta fel a praktikumot a küllem oltárán. Talán a pénzét, vagy legalább a szabadidejét viszont igen. Becsüljük meg, ha mást nem, azt, hogy nem magyar utakon jár vele.