Halálos áldozata is van a tömegbalesetnek - videók a helyszínről

2023.03.12. 07:40

Beszámoltunk a tegnapi tömegbalesetről az M1-es autópályán. Akkor még csak sérültekről és egy életveszélyes sérülést szenvedett személyről tudtunk. A mentés és a romok eltakarítása egész éjszaka zajlott.

Sajnos a tegnapiakhoz képest rosszabb hírt is kaptunk, a romok eltakarítása során, az egyik roncs alatt találtak egy holttestet is a rendőrök.

Kiderült az is, hogy mi okozhatta a balesetet. Hatalmas porvihart generáló, lokális szélátfújásba futottak bele néhányan, melyek közül az egyik autó fékezni kezdett és a rossz látási viszonyok miatt a többi autós belerohant.

Az index.hu értesülései szerint mintegy hetven tűzoltó érkezett ki a helyszínre.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hét város hetven tűzoltója: a tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári, a fővárosi hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. A társhatóságok is nagy erőkkel vonultak ki a baleset helyszínére, négy mentőhelikoptert is riasztottak. Egyik bejegyzésükben azonban nem öt, hanem hat kamiont említenek a szerencsétlenül járt autósok között.

Forrás: index.hu