Frissülő ünnepi útinform: Baleset az M1-es autópályán!

2023.04.09. 09:00

Húsvétkor általában a megindul az ország, így egy-egy baleset a szokásosnál is nagyobb fennakadást okoz. Az útnak indulókat a mai napon folyamatosan frissülő útinformmal segítjük, egészen a délutáni órákig. A rendőrség is folyamatos ellenőrzéseket tart országszerte, ők azt kérték, mindenki vezessen óvatosan és ami a legfontosabb: Ittasan senki ne üljön autóba!

  • 2023.04.10.

Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében baleset történt az M1-es autópályán, torlódásra kell számítani. FRISS: A 18-as km-nél a sávzárást feloldották, a torlódás feloszlóban. Akik az M0-ás autóútról hajtanak fel az M1-es autópályára, Hegyeshalom felé már a felhajtó ágon torlódásra számítsanak. Sokan kerülnek az 1-es főút felé így már ott is jelentősebb a torlódás.

Az M35-ös autópályán az M3-as autópálya felé tartó oldalán, Hajdúböszörmény térségében egy személyautó korlátnak ütközött. A 26-os km-nél a külső sávot lezárták.

Az 51-es főúton, Taksony elkerülő szakaszán két személygépkocsi összeütközött. A 26-os km közelében félpályás lezárás van érvényben.

Erős a forgalom, torlódásra kell számítani a 11-es főúton, a Szentendre átkelési szakaszán, Visegrád felé vezető oldalon.

31-es főúton, Sülysápon csomópont építési munkák miatt a Fő utca érintett szakaszán, a 42-es km-nél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat, torlódásra kell számítani.

A 75-ös főúton Pacsa belterületén a 75-ös főút és a Rákóczi utca kereszteződésében 2 személyautó ütközött. A 20-as km-nél útszűkületre kell számítani.

A kamiontilalom reggel 6 órától este 22 óráig van érvényben.

  • 2023.04.09.

Az M7-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon baleset történt Pákozd térségében. A sérült járművek a leállósávot foglalják el, jelentősebb fennakadást nem okoznak.

Korábbi információk:

44-es főúton , Békéscsaba külterületén három személyautó ütközött. A Gyula felé vezető oldalt a 126-os kilométernél lezárták. A rendőrség a forgalmat a Gerla-Veszely útvonalon tereli el.

Az  M1-es autópályán  Hegyeshalom felé Tatabánya térségében két személyautó karambolozott. Az 56-os kilométernél csak a külső sávon haladhat a forgalom.

Az M7-es autópályán Letenye felé a 87-es kilométerkőnél baleset történt. A torlódás méretéről nincs információnk, de valószínűleg jelentős fennakadás várható.

31-es főúton Tenk és Heves között a 116-os kilométerkőnél baleset történt Dormánd irányába. Különösebb forgalmi zavarról nincs hír.

Bár az Útinform nem sorolja a kiemelt estek közé, az M1-es autópálya 129-es kilométerszelvényél Győr térségében kisebb baleset történt a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A forgalom információink szerint zavartalanul halad.

A Nyírturát Nyíradonnyal összekötő 4102-es úton baleset miatt teljes útzár van érvényben a hetedik kilométerszelvény magasságában.

Az M4-es autóúton Monor térségében szalagkorlátnak ütközött egy személyautó. A sérült jármű a 34-es kilométerkőnél elfoglalja a külső sávot, Budapest felé.

A 34-es főúton Tiszafüred térségében egy személyautó fának csapódott, így korábban teljes útzár volt érvényben. A forgalom már meg tudott indulni, azonban továbbra is csak félpályán, váltakozva halad.

Forrás: Magyar Közút - Útinform

Címlapkép: Jászai Csaba - MTI - A címlapkép illusztráció!