Kiderültek a világ harmadik legnépszerűbb SUV-jének a hazai árai

2023.07.03. 13:58

Hazánkban is beárazták a japán márka közepes és nagy méretű SUV-jait, amiket már meg is lehet rendelni.

A ZR-V a Honda új, közepes méretű SUV-ja, amit nekünk is volt szerencsénk tesztelni. Viszont akkor még csak az alapmodell árát árulták el, azóta viszont a többi felszereltségi szintje is megkapta a maga tarifáját.

Az alapmodell Elegance indulóára 16 millió 404 ezer forint, ami 18 colos, szürke, könnyűfém felniket, első-hátsó parkolóradart, tolatókamerát, valamint a 8 hangszórós audiorendszert foglal magában.

 A Sport felszereltség 17 millió 304 ezer forintról indul, aminek részét képezni a fényes fekete külső tükör, hűtőrács és ablakkeret, matt fekete kerékgarnitúra és szövet-műbőr üléskárpit, a beltéri LED hangulatvilágítás, a motoros mozgatású csomagtérajtó és vezeték nélküli telefontöltő.

Ilyen a Sport felszereltség orra.
Ilyen a Sport felszereltség orra.

Az Advance felszereltség a legmagasab felszereltség, aminek ára 18 millió 404 ezer forintról indul. Itt a felszereltségbe tartozik a bőrborítású kormánykerék, panorámatető, a 10,2 colos  infotainment rendszer, a 12 hangszórós BOSE hifi és egy 6 colos Head-up kijelző.

A hatodik generációs CR-V a világ harmadik legnépszerűbb SUV-ja a Toyota RAV4 és a Tesla Model Y után. Elegance felszereltséggel 19 544 000, az Advance-szel pedig 21 344 000 forintról indul. Kérhető plug-in hibrid variációban is, aminek kezdőára 24 170 000 forint.

A PHEV változat elvileg 82 kilométeres elektromos hatótávolságra képes. Valamint ebben lesz először kapható a Honda Sensing 360 nevűholttérfigyelő baleset-megelőző rendszere.