Ferrari Testarossával vontatta a szétlőtt Ferrari Testarossáját

2023.07.15. 10:28

A Fast N' Loud – magyarul Amcsi benzinfalók – egy időben nagyon ment Magyarországon is, így aztán elég sokan ismerik a Gas Monkey Garage-t. A kis műhely a tévéműsornak köszönhetően óriási, világhírű céggé nőtte ki magát.

A hatalmas sikert valószínűleg annak is köszönhette a GMG, hogy szórakoztató, szókimondó karakterek alkották a csapatot: a cégalapító, Richard Rawlings és a zseniális szerelő, Aaron Kaufman óriási lendülettel vitték a hátukon a show-t. Közben változtak az idők, Aaron már rég kikerült a csapatból, de Richard továbbra is pörgeti a Dallasban lévő műhely hírnevét.

Forrás: Richard Rawlings / Instagram
Forrás: Richard Rawlings / Instagram

Az már a műsorból is lejött, hogy Richard nagyon szereti a polgárpukkasztást, amit a mostani produkciója is megerősít. Vett ugyanis 5 darab Ferrari Testarossát, és kitalálta, hogy az egyik, jól működő darabra eszkábálnak egy vonóhorgot, hogy azzal tudjanak húzni egy szomorúbb állapotú darabot.

Mindkét Testarossa egyébként filmes autó volt, de amit a trélerre raktak, nem működik, sőt, rommá is lőtték szerencsétlent. Ha mindez nem lenne elég, vontatás közben elszállt a csomagtérajtaja, ami még úgy is igen fájdalmas látvány, hogy maga az autó tényleg nincs valami jó bőrben.

A bizarr karaván egyébként elképesztően menőn néz ki, és minden bizonnyal még a Gas Monkey mércéjével mérve is baromi feltűnő. Ha érdekel, hogy mi lesz később a Ferrarikkal, érdemes követni a Gas Monkey-t Youtube-on.

Forrás: Gas Monkey Garage / Richard Rawlings – Youtube / Instagram