Szaltózva ugratott be a gumishoz egy autó

2023.07.19. 15:24

Nem csak Magyarországon okoznak gondot a gyorshajtók és a figyelmetlen sofőrök. A napokban például Észak-Karolina államban, Greensboróban történt egy súlyos baleset: a sofőr valamit eléggé benézett, ugyanis hatalmas tempóval beugratott egy gumishoz.

A sofőr egyértelműen baromi gyorsan ment, hiszen akkora tempóval csapódott be a műhely parkolójába, hogy szaltózott is egyet a levegőben, mielőtt földet ért. A figyelmetlen sofőr a sajátján kívül 8 másik autót is lezúzott. A sofőr állapotáról nincsenek információink.

Forrás: Fox8 WGHP / Youtube
Forrás: Fox8 WGHP / Youtube

A Crazy Tires nevű műhely tulajdonosa azt mondja, hogy ez már nem az első, hanem legalább a kilencedik baleset a környéken. Ezúttal akkor volt a csattanás, hogy elsőre azt hitte, hogy egy kamion csapódott be, de kiderült, hogy egy személyautó volt az, aminek ennyire nem adta ki. Eddig ez volt a legsúlyosabb baleset.

A környéken a műhely előtt van egy kanyar, és egy gyanús villanyoszlop is, ezeknek is lehetett némi szerepe a balesetben. Ez azonban pontosan nem derül ki, hiszen csak olyan kamera van, ami a műhely parkolójára néz. A Crazy Tires tulaja azt mondta, hogy az eset óta némileg félve lép be a saját parkolójába.

A Fox8 munkatársai és a műhely tulajdonosa is felkeresték a rendőrséget a problémával kapcsolatban, de nem kaptak megnyugtató választ. A rendőrök azt mondják, hogy nincs elég erőforrásuk, így nem tudják kezelni a gyorshajtókat.

Forrás: Fox8