A robotaxik váratlan lehetőséget nyitottak a párok előtt

2023.08.15. 16:12

San Francisco híres-hírhedt robotaxijai általában azzal kerülnek a hírekbe, hogy dugókat okoznak, vagy éppen érthetetlenül viselkednek. Ez azonban most más: úgy tűnik, a robotaxik váratlan lehetőséget nyitottak meg az izgalmakra vágyó párok előtt.

A San Francisco Standard egy cikke alapján bizony messze nem példátlan, hogy egyesek szexelnek a vezető nélküli járművekben, míg az a kívánt úti célhoz viszi őket. Az újságnak négy személy is tapasztalatból nyilatkozott, akik szerint a dolog bizony meglehetősen adja magát.

GettyImages-162722433


„Senki sem tudja azt mondani neked, hogy ne csináld. Egyszerűen csak egyre komfortosabban és komfortosabban érzed magad, és ha épp egy komolyabb partnerrel ülsz az autóban, [a dolgok jönnek maguktól]." - nyilatkozta egy férfi. Olyan is akad, akit a helyzet izgalma csábít: „Ez a legkényelmesebb és legideálisabb hely? Valószínűleg nem. De a tény, hogy publikus helyen voltunk, és az egész tabu, szabályszegő mivolta csak még élvezetesebbé és izgalmasabbá tette" – mondta egy nő.

A robotaxi társaságok szerint egyébként nem feltétlenül jó ötlet az autóikban szexelni. A Cruise szolgáltató járműveiben például kamerák figyelik az utasteret, melyek felvételeit indokolt esetben visszanézheti a személyzet. Emellett - házi jogászunk szerint - ha egy járókelő vagy másik autós észreveszi, ami történik, az egész akció közszeméremsértésnek minősül.