Megtalálta saját ellopott autóját, a rendőrség mégsem segít

2023.09.01. 06:06

Albert Molina augusztus 18-án egy houstoni szervizben hagyta Tesláját. Másnap egy egészen furcsa hívást kapott: a vállalat egyik alkalmazottja azután érdeklődött, ő vitte-e magával az autót, mivel egyszerűen sehol sem találják.

Molina a Tesla nyomkövető alkalmazásában hamar maga is szemtanúja lehetett annak, hogy valaki éppen fel-alá furikázik a Model 3-assal, majd később leparkolja azt egy lakótelepen. Molina persze azonnal jelentette a lopást a rendőrségnek, ahol azt az iránymutatást kapta, hogy saját épsége és egészsége érdekében ne menjen az autó közelébe.

Bár Molina azt feltételezte, az egyenruhások hamarosan visszaszerzik a Teslát, napokig semmi sem történt. Végül egy hét elteltével az ABC13 hírcsatorna kérdezett rá az ügyre a houstoni rendőrségen, ahonnan az a tájékoztatás érkezett, hogy mivel az autó már Bellaire-ben parkol, ők nem illetékesek. Erről persze elfelejtették tájékoztatni a tulajdonost.

Molina autójáról időközben már egy fotó is készült, a Model 3-as pedig láthatóan nincs jó bőrben: a vezetőoldali ablakot betörték. „Mindent látok ami történik, látom merre furikáznak vele, mégsem tehetek semmit. Frusztráló, hogy a Tesla is tudja, a zsaruk is tudják, és még is mit tesznek?" – fakadt ki az egyre elkeseredettebb tulajdonos.