18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így ütötték el az autópályán sétálgató elítélt exriportert

2023.09.21. 15:24

Szeptember 10-én súlyos gázolás történt az M0-s körgyűrűn. Egy zavart férfi az autópálya középső sávjában gyalogolt, az egyik autós pedig nem tudta időben kikerülni. A sérült túlélte, de kórházba szállították.

Később kiderült, hogy a férfi Berkes Béla, aki korábban a közmédia Kékfény című bűnügyi műsorának riportereként dolgozott, ám pénzét főleg prostituáltaknak kiadott lakásokból szerezte. Emiatt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével, valamint kábítószer-birtoklás vétségével vádolja.

Képernyőkép 2023-09-21 125702.png


Hogy pontosan hogyan történt a gázolás, egy darabig nem lehetett tudni. Nemrég azonban a BpiAutósok YouTube-csatornájára felkerült egy videó, amelyen látszik az eset.

 Hogy Berkes Béla miért sétálgatott az M0-s körgyűrűn, egyelőre nem tudni biztosan. Családja szerint a férfi motorjából kifogyott a benzin, ez azonban még nem magyarázza meg, miért a középső sávban gyalogolt.