Kedvcsináló képeken a Volvo minibusza

2023.10.02. 12:46

Nappaliból, munkaszobából, konyhából és fürdőszobából láthatjuk a Volvo készülő kisbuszát a cég legutóbbi bejegyzésében. A képekből egy kis ízelítőt kaphattunk az autó fényeiről.

A Volvo még július végén jelentette be, hogy készül az első minibusza, az EM90. a tisztán elektromos meghajtású modellről azóta nem mutattak újat, egészen múlt hét péntekig.

A Volvo négy képet tett közzé különböző szobákról, amiknek háttérben az EM90-et láthatjuk - a posztot „Nincs jobb hely az otthonnál, igaz?” szöveggel tették közzé, ezzel is folytatva a párhuzamot az otthon és az EM90 kényelme között (a bemutató videó is lényegében erre ment ki). 

A négy képből az egyedüli újdonság, hogy már szemmagasságból is láthatjuk az autó féklámpáit, valamint azt, hogy a Volvo logó az autó orrán világítani fog.

A Volvo EM90 a kínai Zeekr 009 minibusz alapjaira épül, amelynek két villanymotorja 536 lóerőt ad le. A modell hivatalosan november 12-én rajtol a kínai piacon, ám könnyen lehet, hogy idővel más piacokra is megérkezik.