Sportos villanyautót készül bemutatni a Subaru

2023.10.10. 16:01

A Subaru is kint lesz az október végi Japan Mobility Show-n, ahol összesen hat modelljét tervezi bemutatni. Ezek között lesz a Subaru Sport Mobility Concept, ami egy sportos villanyautó.

Rengeteg márka jön koncepcióautókkal és jövőbe tekintő elképzelésekkel az október 26-tól november 5-ig tartó rendezvényre. Már az is biztos, hogy a Subaru is ott lesz, bár pár gyártóhoz képest eléggé szerény felhozatallal.

Itt is megtekinthető lesz a szeptemberben bemutatott JDM Subaru Levorg Layback Limited EX, a Solterra ET-HS, egy különleges kiadású Forester és a Crosstrek Limited. Ami viszont izgalmasnak mondható, a majd csak helyszínen bemutatott Subaru Sport Mobility Concept.

subaru-sport-mobility-concept-te.png

A sötétségbe és kékségbe burkolózott autóról azt írják, hogy ez a koncepciómodell kifejezi azt az élvezetet, amit a Subaru a villamosítás korában kínál a „bárhová és bármikor való eljutás örömével” együtt. Valamint ebben az autóban ltáhatjuk majd a Subaru sportautók evolúciójának új fejezetét. Az ömlengő PR szövegen kívül a fotóról annyit vonhatunk le, hogy az autót vékony első fényszórókkal és egy világító emblémával rendelkezik, már-már azt is feltételezhetjük, hogy az SVX utódja lesz.