Hoppá: Ken Block a halála előtt még leforgatott egy utolsó Gymkhanát

2023.11.08. 15:08

Az egész autós társadalmat megrázta a Gymkhana videóival és cipőmárkájával elhíresült Ken Block tragikus halála idén januárban. Most, a végzetes motorosszán baleset után közel egy évvel kiderült, hogy hamarosan mégis láthatunk egy utolsó hamisítatlan utcai veretést Ken Blockkal a volán mögött.

Kiderült ugyanis, hogy a Hoonigan csapata még 2022 végén leforgatott egy Gymkhana videót Mexikóban, mely azóta a fiókban csücsült. Szerencsére nem hagyják veszni: idén decemberben debütál az epizód.

Képernyőkép 2023-11-08 114804.png


A helyszín Mexikóváros, Ken Block pedig az Electrikhana című epizódban már látott, kétmotoros, 671 lóerős elektromos Audi S1 Hoonitron volánja mögé ül, melyet kifejezetten erre a célra épített a német gyártó.

Bár a most megjelent előzetes nem túl hosszú, a felvillanó képsorok alapján ismét egy látványos epizódra számíthatunk.

Travis Pastrana, Ken Block barátja és riválisa korábban egy egyszerre érzelmes és látványos, legutolsó Gymkhana videóról osztott meg részleteket. A hamarosan debütáló epizód azonban minden jel szerint egy másik projekt.

A Block család egyébként Ken halála után is őrzi az örökségét: a férfi Lia nevű lányát 16 évesen az amerikai ralibajnokság valaha volt legfiatalabb bajnokává avatták az Open 2WD kategóriában, de a fiatal feltűnt az idei Pikes Peak hegyiversenyen is.