Végéhez ért a The Grand Tour

2023.12.01. 14:26

Hét év után véget ér az Amazon sorozata, a The Grand Tour. Az utolsó részt már leforgatták, ami valamikor jövőre lesz látható a streaming szolgáltatónál, írta a BBC.

Az utolsó részt Zimbabwéban forgatták, amely során Clarksont egy Lancia Montecarloban, Hammondot egy Ford Capri RS3100-ban, Mayt pedig egy Triumph Stagben látták. De egy Rover SD1 is feltűnt a forgatások során.

A The Grand Tour 2016-ban kezdődött, és összesen 5 évadot forgattak belőle, bár az elmúlt pár évben már csak egy-, másfél órás részek jelentek meg. A legutóbbi rész az Eurocrash volt, amelyről ebben a cikkünkben írtunk:

A bejelentés nemsokkal azután történt, hogy a BBC bejelentette: határozatlan ideig szüneteltetik a Top Geart. James May egy podcastben a hírrel kapcsolatban azt mondta, hogy ki kellene találni egy új formátumot (a Top Gearnek, a Szerk.), és a témát is másként kellene megközelíteni.

5fdc77e73035f
Fotó: Newspress/Polaris

Míg a trió közös munkájától (egy időre) elbúcsúzhatunk, más-más műsorokban még láthatjuk őket. Ugyanis a Clarkson's Farmnak még biztosan lesz további két évada, valamint James May Our Man In... sorozatának is lesz új évada.