Eladó az egyik legritkább japán kei car egyik legritkább változata

2023.12.28. 15:41

Az Autozam AZ-1 a japán belpiacos kei carok egyik legkülönlegesebb tagja, melynek láttán minden valamire való japán autó rajongó szájában elindul a nyálelválasztás. Egy amerikai árverési oldalon ráadásul egy különösen ritka változat bukkant fel nemrég: az M2-1015 nevű limitált kiadásból ötvennél is kevesebb készült.

E változatot a sárga ködlámpák, a módosított első lökhárító, az agresszívebb hátsó szárny, valamint a fekete, ezüst vagy fehér színben pompázó beltér különbözteti meg az alapmodelltől. Az ülések mögött ugyanazt a 657 köbcentis, 63 lóerős turbós háromhengerest találjuk. Emellett 13 colos kerekek, szárnyas ajtók és légkondi teszi teljessé az ajánlatot.

rMP0JBRm-44MTxt8kwL-(edit)

A hirdetésben szereplő, 79 ezer kilométert futott példány bár ránézésre szép állapotú, nem teljesen gyári: az új kipufogórendszer mellett a MOMO sportkormány, valamint a MiniDisc lejátszó is utólagos módosítás eredménye.

rMP0JBRm-JRJCZmwwk5-(edit)

A cikk megírásának pillanatában 22 015 dolláron, átszámítva 7,6 millió forinton áll a licit, melyből már csak órák maradtak hátra. Ha sietsz, talán még te is lecsaphatsz rá.