Kendácsolt Mitsuoka BMW nem létezik, nem tud bántani. Kendácsolt Mitsuoka BMW:

2024.01.07. 13:58

A Mitsuoka arról híres, hogy átlagos japán autókból (a Bubu Classic SSK kivételével, mert az egy VW Beetle-ön alapszik) alkot kimondottan érdekes autókat. Gondoljunk csak a Honda Civicből formált Dodge Challengerre vagy a Chevy Tahoe orrú Toyota RAV-4-re. Tehát akinek nincs japán autója, annak nem lesz Mitsuokája. Kivétel, ha csinál magának.

Ugyanis egy ukrán személy úgy döntött, hogy neki márpedig kell egy Mitsuoka, méghozzá a BMW E46 Compactjából. Így látszólag hosszadalmas munkával megalkotta ezt:

vohercx2k99c1.png

Az ismeretlen alkotó alaposan átformálta az E46 motorháztetejét és első lökhárítóját, hogy az egy Moszkivcs 401-re hasonlítson (köszi az infót, Gábor!). Emellett kapott egy króm-hatású lökhárítót az alap lökhárítóra, amin két oldalt egy-egy ködlámpa pihen.

Az elborult ötlet az autó hátulján is folytatódik: Korhűen a pótkerék a csomagtartón lett elhelyezve, amihez a hátsó lökhárítót is kicsit átalakította (vagy vett egy másikat) a tulaj. A lökhárítóra szerelt lökhárító itt is megvan, hogy teljes legyen az összkép.