Felrobbant egy gázos autó, 20 kiló kokain repült szerte szét

2024.02.12. 11:35

Robbanás történt egy argentin benzinkúton, ami után nemcsak két sérültet láttak el, de a rendőrség egy nőt le is tartóztatott. A tartállyal szerelt autóból ugyanis a gáz mellett némi extra anyag is felszabadult.

Egy nő érkezett a benzinkútra, három gyermeke ült mellette. Elkezdték tankolni a szedán Ford Focust gázzal, addig mind a négyen kiszálltak. Nemcsak azért mert így biztonságos, de a helyi törvények is erre utasítják a gázos autót használókat. Valószínűleg ezért nem történt tragédia akkor, amikor az autót hirtelen szétvetette a nyomás és a hátulját teljesen elpusztította. Az esetnek csak két sérültje van, akiket a mentők elláttak, ám az autót vezető anyukát letartóztatták. A csavar a történetben, hogy nem a robbanás miatt.

Ugyanis az autóból nagyjából 20 kiló kokain repült szét. Ezt a Focus rendes üzemanyagtartályában rejthették el, ám a nő tagadta, hogy tudott volna róla. Azt állította, hogy az autó nem az övé, csak kölcsön kérte, mert Oranból Salta városába tartott – ez nagyjából 270 km. Hogy pontosan mennyi drog volt az autóban, azt a robbanás miatt nehéz meghatározni, de egyelőre amíg nem tudni többet, a rendőrség letartóztatásban tartja az autót vezető nőt.

Forrás: Carscoops