Ez a Suzuki a Cyberpunk és a Mad Max szerelemgyermeke

2024.06.03. 06:05

  • Egy széttört Suzuki SX4 elejét teljesen átalakították, amit a Mad Max és a Cyberpunk világa inspirált
  • Az autó mechanikailag rendben van, bár a légzsákok nem működnek benne
  • 6500 dollárért árulják, viszont Idahóban

Egy széttört autóban legtöbben csak a problémát látják, de egyeseknek ez egy lehetőség, hogy kiéljék kreativitásukat. Ezzel a 2011-es Suzuki SX4-gyel az utóbbi történt.

A Facebook Marketplace-re felkerült Suzukiról tulajdonosa elmondta, hogy az autó eleje egy frontális ütközés során tört össze, ami miatt a légzsákok is kinyíltak. A tulajdonos viszont a roncstelep helyett újracsinálta az autó elejét, amit a Mad Max és a Cyberpunk 2077 világa inspirált.

A légzsákok kivételével az autóban mindent rendbe raktak. A négykerékhajtás rendesen működik, kétezres szívó motorja gyári, amihez egy hatsebességes manuális váltó társul. Beltere minimálisan lett átalakítva, ami pár plusz kapcsolót, egy Carplay/Android Auto komaptibilis központi kijelzőt és jobb hangszórókat takar.

Ezért a menő terepjáróért 6500 dollárt kérnek, ami átszámolva 2,3 millió forint. Viszont ha valaki megvenné, akkor Idahóba kell érte menni. Tekintve, hogy itthon egy jobb állapotú SX4 egy-másfél millió forintért kapható, egy ilyen menő egyedi darab ennyi pénzért nem is hangzik annyira vészesen.