Kiszúrtak veled? Átvertek? Jelentkezz műsorunkba és segítünk rajtad!

2024.07.17. 10:26

Magyarországon a használtautó vásárlás lutri. Nagyon könnyű belenyúlni látszólag makulátlan autókba, amik a lemezek alatt csak bosszúságot rejtenek. Sokszor a vevő hibázik, amiért nem nézeti meg szakemberrel a kiszemelt autót, de előfordul, hogy leleményes kereskedők folyamodnak alattomos trükkökhöz és átverik a jóhiszemű vásárlókat. Ilyen helyzetben sokan azt sem tudják, hogy merre induljanak el, ezért mi kinyitottunk egy ajtót.

A Segítség, átvertek! című sorozatunk lényege, hogy kisegítsünk bajba jutott autóvásárlókat a mélyvízből. Egy szakember átvizsgálja az autót, miközben két jogász mérlegeli az eseményeket. A végén a vizsgálati jegyzőkönyvvel a kézben és a teljes kép ismeretében eldöntik, hogy érdemes-e nekiesni az eladónak jogi úton kártérítés reményében vagy csak még rosszabbul járnánk.

Ha te is azt érzed, hogy átvertek, de tehetetlen vagy, akkor jelentkezz a videósorozatunkba. A következő forgatási időpontunk július 27 szombat, kérlek most akkor jelentkezz, ha ez az időpont neked megfelelő. Meséld el a történtedet, mi addig felmérjük, hogy jöhetsz-e még ki jól az üzletből, hátha megint a pénzednél leszel a végén.

Érdekel milyen egy kész epizód? Nézd meg itt korábbi részeinket.