Szinte mindenhol fennakadás: M1, M5, 3-as, 7-es – Útinform!

2024.07.27. 10:27

Balesetek, sávlezárások és műszaki hibás járművek nehezítik a közlekedést szombat délelőtt, az Útinform adatai alant olvashatók:

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Tatabánya térségében aszfaltozás miatt van sávlezárás. A 85-ös km-nél lévő Komárom/Kisbér csomóponttól a 66-os km-ig szakaszosan torlódik a forgalom.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé, Inárcs térségében egy műszaki hibás személygépkocsi akadályozza a forgalmat. A 31-es km-nél sávlezárásra kell számítani. A forgalom közel 10 km-en az M0-s autóút csomópontjáig torlódik. Aki teheti az az 5-ös főutat használja a 44-es km-nél Újhartyán csomópontig!

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Törökbálint és Martonvásár  között az erős forgalom miatt lassulásra, szakaszos torlódásra kell számítani.

Az M9-es autóúton, Szekszárd térségében, két személygépkocsi ütközött össze. A 3-as km-nél a forgalom félpályán halad.

7-es főúton, Székesfehérvár elkerülő szakaszán, a 81-es főút csomópontjánál több jármű ütközött össze. A Gárdony felé vezeteő oldalon, 70-es km-nél a külső sávot zárták le. 

A 31-es főúton, Jászapáti térségében, egy személygépkocsi árokba hajtott. A 94-es km-nél a forgalom félpályán halad.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, a Csanádpalota határátkelő előtt az erős tranzitforgalom miatt három km-en torlódik a kilépő kamionsor.

A Balaton-felvidéken, javában tart a hagyományos „Művészetek völgye” fesztivál. Emiatt a 77-es főúton, Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán erős gyalogos és járműforgalomra lehet számítani a hétvégéig! A rendezvény ideje alatt a 7,5 tonna össztömeg feletti teherautókat a Pula-Halimba-Zalahaláp-Tapolca útvonalra terelik.