Erős forgalom az M7-esen, fennakadás az M3-ason

2024.08.11. 08:58

Erős a forgalom az M7-esen Budapest felé, az M3-ason pedig kisebb fennakadásról számol be az Útinform vasárnap délután.

Erős a forgalom az M7-es autópályán, a Balatontól a főváros irányába, főként Siófok és Székesfehérvár között. Az érintett szakaszon időszakos torlódásra és hosszabb menetidőre készüljenek az arra közlekedők!

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába, Mezőkeresztesnél a kiépített terelés és a telített forgalom hatására lassul a forgalom, és a korlátozás előtt 3 km hosszú kocsisor nehezíti a közlekedést. Az ellenkező oldalon, Hatvan térségénél szintén fixterelés mellett dolgoznak, és az erősödő forgalom következtében hasonló, 3 km-es torlódás alakult ki. 


Vasúti átjáróban rekedt személyautót gázolt a vonat a 493-as főúton, Nyírbátor belterületén. A 19-es km-nél a forgalmat megállították, kerülni önkormányzati utakon lehet.

magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok. Ezért a tavaly májusban érvénybe léptetett 3,5 t-s súlykorlátozás és a nagy kerülőút a Komáromi, Monostori Duna híd felé is érvényét vesztette, megszűnt. Tehát a Győrtől északra fekvő Vámosszabadi, 14-es főúti, Medvei Duna hídon a személy és teherforgalom is már korlátozás nélkül kelhet át.