Már tesztelik a frissített Hyundai Ioniq 6-ot

2024.08.27. 09:55

  • Dél-Koreában kapták lencsevégre a frissített Hyundai Ioniq 6-ot.
  • A tesztautón N-es felnik volnak, vagyis igen nagy rá az esély, hogy lesz N-line belőle.
  • A faceliftes autó valamikor jövőre érkezhet.

A Hyundai Ioniq 6 nemrég ünnepelhette második születésnapját, de a koreaiak már álcázva, közúton tesztelik a frissített változatát, ami jövőre várható. Hivatalos információk ugyan még nincsenek, ezek valószínűleg az év végén kerülnek nyilvánosságra. Annyi viszont biztos, hogy az autó eleje a facelifttel megváltozik és más lesz a fényszórója, sőt találgatások szerint osztott lesz – ezt egy nemrég közzétett felvétel is megerősíti:

A Korean Car Blog fotóján pedig láthatjuk, hogy N-es (a Hyundai sport divízója) felni van a tesztautón, vagyis valószínű, hogy a frissített Ioniq 6 már ilyen felszereltségben is kapható lesz. Egyébéként ugyanez volt a forgatókönyv az Ioniq 5 esetében is, aminél a facelift óta érhető el az N-Line.

Az Ioniq 6 legnagyobb akkumulátora jelenleg 77,4 kWh, de a frissítéssel nagy rá az esély, hogy megkapja az Ioniq 5 84 kWh-s aksiját. Hogy az Ioniq 6 frissítéssel együtt eljön-e az Ioniq 6 N, még nem biztos, de az igen, hogy lesz ilyen, hiszen már tavaly bemutatták az alapjaira épített RN22e koncepciót.