Videó: nem érdekelte a STOP tábla, súlyos balesetet okozott, de neki állt feljebb

2024.09.08. 08:13

  • Egy Renault Clio sofőrje nagy sebességgel áthajtott egy STOP táblás kereszteződésen.
  • Nem fért át, balesetet okozott.
  • A másik autót vezető, vétlen sofőr megsérült.
  • A Clio szabálytalan vezetője nem vállalta a felelősséget a balesetért, aztán kiderült, hogy az egészet rögzítette a vétlen autós menetrögzítő kamerája.

Egy Renault Clio sofőrje hagyta figyelmen kívül a STOP táblát: nagy tempóval átrongyolt a kereszteződésen, de sajnos éppen arra járt egy másik, szabályos közlekedő, akivel összeütköztek.

Forrás: BP-i autósok
Forrás: BP-i autósok

A Clio bár gyorsan jött, nem fért át a kamerás autó előtt. A szabálytalan autó sofőr ráadásul miután komoly balesetet okozott, még neki állt feljebb, nem akarta elismerni, hogy hibázott. A vétlen sofőr szerint mást állított, mint ami valójában történt. Ezután derült ki, hogy az esetről kamerafelvétel is készült, ami minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a Renault sofőrje hibázott.

A rendőrök a helyszínelés után már ott elmondták a vétlen sofőrnek, hogy a fehér Cliónak nem lett volna szabad ott lennie. A kamerás autó sofőrje egyébként hozzátette, hogy még csupán 4 éve vezet és előtte még koccanása se volt. Őt végül mentővel kórházba kellett szállítani a zúzódásai miatt.

Forrás: BP-i autósok