Új funkciókkal és alacsonyabb árral érkezik a frissített Mustang Mach-E

2024.10.23. 06:05

  • 2025-re új, frissített változat érkezik a Ford Mustang Mach-E-ből.
  • A tisztán elektromos modell kívül-belül új opciókkal és funkciókkal bővül.
  • Az alapváltozat ára is csökken.

A Ford Mustang Mach-E lassan életciklusa feléhez közelít, időszerű tehát egy ilyenkor szokásos ráncfelvarrás. Az újdonságok listáján sportosabb vizuális kiegészítőket, fejlesztett infotainment rendszert és okosabb vezetéstámogató funkciókat is találunk.


2025-re a Mach-E egy új,  Sport Appearance Package nevű opcionális csomaggal bővül, ami a GT változat hűtőmaszkját és lökhárítóját tartalmazza, 19 colos fekete felnikkel, fekete betétekkel, piros Brembo féknyergekkel és sportos pedálokkal kiegészítve. Ez a feltűnőbb megjelenést nyújtó csomag kizárólag a Premium felszereltségi szinthez választható. A Desert Sand, Velocity Blue Metallic és Molten Magenta nevű fényezések, valamint a három új válaszható felni is újdonság.



Ezeken kívül a Mach-E szórakoztató rendszere is alaposan megújul. Az új Ford Connectivity Package 5G-s Wi-Fi hotspotot, élő adatokkal dolgozó navigációt és olyan friss applikációkat tartalmaz, mint a YouTube, vagy a karaoke funkció. A biztonsági és vezetéssegítő elektronika már a BlueCruise rendszer 1.5 változatát használja, ami már automatikus sávváltásra is képes.



Az újdonságok ellenére a Ford alacsonyabb alapáron kínálja majd a megújult Mach-E-t. Az USA-ban eddig körülbelül 40 ezer dollárba (14,8 millió forint) került a fapados változat, de ez a jövőben 36 500 dollárra (13,5 millió forint) módosul.