Acura RD-X előzetes: még egy rajzocska Detroit előtt

2004.12.17. 14:32

Lassan megszokhatjuk hogy amerikai bemutatók előtt homályos skiccekkel igyekeznek felkelteni a figyelmünket egy-egy új modell iránt. Az új szokást a Honda amerikai luxusmárkája is követi, sőt, amúgy japán módra tökéletesen adja elő: az új, RD-X nevű terepjáró-tanulmány rajzából csak nagyon erős képzelőerővel sejthetjük meg, milyen is lesz az új modell. Az autóról szöveges formában még kevesebbet árultak el: egyelőre annyi bizonyos hogy egy 2006-ban megjelenő új szériamodell előfutáráról van szó, amelynek belső terében a bőr és a fa dominál, akárcsak egy divatos felső-kategóriás amerikai bérlakásban. Persze hamarosan jóval többet is megtudhatunk az Acura RD-X-ről - amelyet kis szerencsével később akár Európában is bemutathatnak Honda néven - hiszen a japán gyártó január 9-én leplezi le az autót a Detroit Motor Show közönsége előtt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.