Automata Maserati Quattroporte Januártól

2006.12.07. 14:36


Galéria - kattintson a képre

Januárban, Detroitban mutatják be, és azonnal el is kezdik forgalmazni a négyajtós új változatát. A Quattroporte Automatic új váltója ugyanúgy hatsebességes, mint az eddig használt, DuoSelect fantázianevű robotizált mechanikus szerkezet, és ugyanúgy van szekvenciális üzemmódja is. Ugyanakkor a hagyományos, hidrodinamikus nyomatékváltó teljesen automata üzemmódban sokkal kulturáltabban működik. Mindennek persze ára van:


Galéria - kattintson a képre

az automata lomhább, és nehezebb is, így a Quattroporte súlyelosztását is megváltoztatta egy kissé. A korábbi 53% helyett csak a jármű össztömegének 51% jut a hátsó tengelyére, így a futóművet is át kellett hangolni, hogy a menettulajdonságok ne változzanak meg túlságosan. A Maserati az automata, és a DuoSelect váltóval felszerelt Quattroporte változatokat azonos áron kínálja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.