Porschék havas domboldalakra

2007.12.13. 11:15

A német sportkocsigyártó nem csak autókat kínál tehetős vásárlóinak. A kerékpártól az órán keresztül a ruhadarabokig mindenféle Porsche feliratos használati tárgyat kínálnak, más prémium márkákhoz hasonlóan.


A tél beálltával két újabb darabbal bővült a kínálat: két profi külsejű szánkóval. Az egyszerű külsejű Porsche Aluminiumschlitten egy felnőttek szállítására is alkalmas, alumíniumvázas szánkó, összecsukható kivitelben, rozsdamentes acél talpakkal. A funkcionális, de igényes kivitelű szerkezet nem olcsó, Németországban kerek 250 euró, azaz átszámítva úgy 63 ezer forint az ára.


Sokkal látványosabb darab a gyerekeknek szánt Porsche Kinderbob. Az egyszemélyes műanyag alkalmatosságon lámpaimitációk, kormány, sőt, oldalt még levegőbeömlő-utánzat is található. Egy ilyen bobot valóban nem szégyen előszedni a Cayenne csomagtartójából, még ha pont ugyanannyit is tud, mint kevésbé látványos, Porsche felirat nélküli társai. A maga nemében ez is meglehetősen drága, az ára 65 euró, azaz több mint 16 ezer forint, de az apához hasonlóan Porschéval száguldó gyermek öröme sokak számára nyilván többet is megérne.