Fokozza motorgyártását a Mitsubishi

2008.06.13. 12:33

A Lancer és az Outlander típusok egyre keresettebbek, így egyre több példányra volna szükség a Mitsubsigi négyhengeres motorjaiból, azaz lassan kevésnek bizonyul a meglevő gyártókapacitás. A Hyundai és a Chrysler közreműködésével kifejlesztett 1,8, 2 és 2,4 literes négyhengeresekből jelenleg mintegy 285 ezer példány készülhet évente, de a Mitsubishi most mintegy 9 milliárd jent - átszámítva 55 millió eurót - költ motorgyárai bővítésére, így évi 100 ezer példánnyal növelhetik a termelést. Ezzel fedezhetik az új modellváltozatok, például a Lancer Sportback vagy a Lancer Raliart által generált keresletnövekedést, illetve zökkenőmentesen elláthatják az Outlander, a Peugeot 4007-es és a Citroën C-Crosser gyártására berendezkedő holland üzemet, vagy a nemsokára felépülő orosz PSA-Mitsubishi-gyárat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.