Új vázlatokon a Porsche Panamera

2008.09.24. 11:58

Egy német tuningcég, a 9ff mutatta meg, milyennek képzeli a tuningolt négyajtós Porschét, amelyet hivatalosan még be sem mutattak.

A vázlatok érdekessége így nem a jellegzetes 9FF felni, hanem maga az autó, ugyanis több mint valószínű, hogy a gyártóval szorosabb kapcsolatban álló tuningcégek, amilyen a 9ff, már most jóval többet tudnak a bemutatás előtt álló Panameráról, mint a közönség, vagy akár a szaksajtó. A Porsche eddig is az információk lassú csepegtetésével igyekezett fenntartani az érdeklődést legújabb típusa iránt, így azon sem lepődnénk meg, ha a 9ff vázlatai lényegében a gyári bevezető hadjárat részei volnának, bár ugyanakkor az sem lehetetlen, hogy a Porsche-specialista grafikusai a korábbi kémfotókról és a gyáriak által közzétett részletfotóról dolgoztak volna.

A találgatások már nem tartanak sokáig: a Panamerát heteken belül leleplezi a Porsche, és az ügyes bevezető kampánynak köszönhetően valószínűleg már az első pillanattól felizgatott vásárlók százai állnak majd sorba, hogy leelőlegezhessék az első példányokat.