Vegyen használt autót okosan, itt az ellenőrzőlista!

2011.06.11. 06:42

Nekünk csak a lényeg kell, az egyes tételek áttekinthetően, és egy jól látható jegyzetelési lehetőség: a kis négyzet, ahová pipát rakunk, vagy kis halálfejeket rajzolunk annak megfelelően, rendben találtuk-e.

Olvasóink imádták Gulyás Gusztáv végtelenségig szőrszálhasogató cikkét arról, hogyan kell használt autót venni. Az általános elégedettségbe egy kis hiányérzet is vegyült, ami érthető, ha belegondolunk, hogy ennyi részletet képtelenség megjegyezni. Mert mi van, ha az eladónak nagyszerű keresztkérdéseket teszünk fel, és a helyszínen is rettentő alaposak vagyunk, de aztán megfeledkezünk a bal hátsó kerékív, a fékrendszer és a gumik DOT-számainak vizsgálatáról? Bizony, tetemes költségek, teljesen váratlanul. Egy komplett cikknyi paksamétát sem nyomtathatunk ki, hiszen nekünk csak a lényeg kell, az egyes tételek áttekinthetően, és egy jól látható jegyzetelési lehetőség: a kis négyzet, ahová pipát rakunk, vagy kis halálfejeket rajzolunk annak megfelelően, rendben találtuk-e.

Így aztán most olvasóink letölthetik és kinyomtathatják a Totalcar Nagy Használtautós Ellenőrzőlistáját, hogy aztán okos homlokráncolással járják körbe a kiszemelt járművet, mielőtt megvennék, hogy aztán egészséggel használják.