Oldtimer Premier április 26-án

Jó autók, kedvezmények – mi kell még?

2014.04.17. 17:29

Magyarországi Bogarasok Klubja, Mini Club Hungary, Trabant-Wartburg Klub – nem akármilyen társaság ez, nem kevés megszállottal a soraiban. Ez a három klub idén negyedszerre is összehozza az Oldtimer Premiert, azt az autós találkozót, amelyen ezernyi old- és youngtimer árasztja majd el a biatorbágyi Premier Outlet Centert. Április 26-án ott lesz minden a keleti autógyártás túlélőitől az amerikai kultvasakig, és persze mi sem hagyjuk otthon saját koros, de büszke autóinkat.

Bár nem mindenkit érdekelnek a veterán-, nosztalgia- és hobbijárművek, az Oldtimer Premier mégis ideális családi program. Az autókkal megtelő méretes parkoló csak az egyik helyszíne a rendezvénynek, a Center körüli kilencven üzletben eközben kedvezmények vonzák majd a vásárólni vágyókat – amíg apuka autókat néz, anyuka shoppingol. Vagy fordítva. A gyerekeknekek meg ott lesz az ugrálóvár, az arcfestés, a lufihajtogatás. Büfé is lesz szép számmal. Aki itt unatkozik, az magára vessen. Ja, és az egész program ingyenes, ha még nem mondtuk volna.

Oldtimer Premier - Veterán Járművek Találkozója

2014.04.26. Szombat 8.00.-17.00

Program:
6.30. - 8.00 Partnerek érkezése, pályaépítés, kereskedői érkezés, kitelepülés
7.30 - Klubok helyfoglalása (ideiglenes kordonok elhelyezés), regisztráció
8.00 - Résztvevők behajtása érkezési sorrendben, parkolás
9.30 - Klubok helyfoglalásának vége (ideiglenes kordonok kötelező lebontása)
10.00 - Ünnepélyes megnyitó, moderátor és műsorvezető, Kőváry Barna, versenyek indítása
11.00 - Első eredményhirdetés
11.30 - Első imitációs bemutató
12.00 - Második eredményhirdetés
13.00 - Harmadik eredményhirdetés
13.30 - Második imitációs bemutató
14.00 - Negyedik eredményhirdetés
15.00 - Összesített eredményhirdetés
16.00 - Szervezett program vége, készülődés az elvonulásra
17.00 - Indulás Csepelre a Retropartyzánok kiállítására

Állandó programok:
Gyerek játékok, ugrálóvár, arcfestés, lufi hajtogatás
Büfé a nemzetek konyhái szerint
Vásárlás több mint 90 üzletben kedvezménnyel
Fontos tudnivalók a programmal kapcsolatban:

A rendezvényre behajtás egyéb (nem veterán, pl. szállító) járművel 6:30-8:00-ig lehetséges. 8-óráig a rendezvény területét el kell hagynia. Staff járművek az erre elkülönített parkolóba állhatnak.

A klubok képviselői regisztrációt követően 7:30-8:00-ig kordonozhatják el érkező társaik számára a parkolóhelyet. 9:30-kor a kordont kötelezően le kell bontani, ezt követően már csak érkezési sorrendben lehet parkolni.

Kereskedői regisztráció, klubok regisztrációja csak előzetesen lehetséges! Résztvevői regisztráció előzetesen és a helyszínen is lehetséges!

Ha tehát megmutatná ország-világnak féltett nagykorú autóját, vagy csak megbámulná másokét, vésse fel a naptárba: április 26-a dátum, a biatorbágyi Premier Outlet Center a helyszín. Akik a nagy közös placcon szeretnének parkolni, előzetesen regisztrálhatnak. Ez nem kötelező, de lehet, hogy könnyebbé teszi majd a bejutást.

Ami a Totalcar saját autóparkját illeti, maradtak még kérdőjelek. Csikós zöld állólámpása, Winkler Cougarja, Koncz úr 350 SLC-je, Karotta Hangyásza és a Shitgun biztosan ott lesznek. A többi három helyet is feltöltjük majd, erről Göbölyös doktor, Sipos úr és Bende Tibi gondoskodik.

Maradt még elég nap dörzsölni a krómot, ne kapkodjon senki. Ha nem minden világos, vagy csak ösztönzésre vágyna, nézegesse az Oldtimer Premier Facebook-oldalát, ahol már mozgolódik a közösség. Érdemes felnézni a rendezvény honlapjára is, ott minden infót megtalál.