Lehet előbb a munka, de utána jön a szórakozás

Szombaton ismét Parkoló Parádé!

2014.05.09. 14:32

Már csak egyet kell aludni, meg igazából egyet dolgozni, de utána ismét ellepik a Hungexpót a szebbnél szebb autók, és jobbnál jobb emberek. Gyere te is!

Hogy örültünk még egy hete a hosszú hétvégének, de utolért mindenkit a sors: május 10. bizony munkanap. Tudjuk, hogy mindenki keményen dolgozott a héten. Így tettünk mi is, hogy a hat munkanap végén megfelelő legyen a levezetés. Ezért várunk mindenkit szombaton, azaz május 10-én a harmadik Parkoló Parádére. Hogy ne kelljen senkinek összerúgni a port a főnökkel, eltoltuk a kezdés pár órával. Kapunyitás 17 órakor, és önfeledt benzinéria egészen 20 óráig! Hogy a kicsik is jól szórakozzanak, zsonglőr- és bűvész trükköket tanulhatnak a  Magyar Zsonglőr Egyesület tagjaitól.

A biztonság kedvéért a lényeg: szombaton, május 10-én, 17-20 óráig Parkoló Parádé 3. Aranyos emberek, csodás autók, tévés majmok és jó hangulat. Aki még nem járt ott, egy kis segítség a Street View által: Hungexpo, Albertirsai út, 4-es kapu (ott a hetyke kukásautó mögött).

Járd be a helyszínt. A Parádé helyszínéről további képeket itt találsz.

Ha valakinek még mindig akadnak kétségei, hogy érdemes-e kijönni, az adjon Vályi Pistának pár percet, és örömmel elmeséli, miért is olyan jó a Parkoló Parádé: