2016.08.15. 17:28

Miután két héttel ezelőtt vettünk egy 1996-os Audi A6 2,5 TDI-t, a netes ábrándozás után végre igazán elindult Rulettkerék 4., a Totalcar olcsó autós túlélősorozata. A 880 eurós Audi saját kerekein gördült az országba, de útközben egyértelművé vált, bőven kell majd rá költenünk, hogy emlékeztessen egykori önmagára. Lehet, hogy óriási ráfizetés lesz ez az egész, de addig még sok kaland várható. A cikkekben mindent pontosan elmesélek, így a végén kapunk egy térképet, amelyen bárki elindulhat, aki kinti használt autóra vágyik. 

A nagy lépések szünetében új minisorozatot indítok a Rulettkerék 4-ben. Amíg önök az Audi A6 következő kalandjára várnak megmutatom, hogyan kóstolgatják a húszéves TDI-t a Totalcar tagjai. Ízlésvilágunk nagyon eltérő, rendszeresek a viták a szerkesztőségben a jó és rossz autók ismérveiről, ezért mindenkinek meg kell majd hajtania az öreg Avantot. Elsőként nézzük, mit szól a még romos autóhoz a Rulettkerék ötletgazdája, Csikós Zsolt. 

A Rulettkerék 4. csütörtöki folytatásából kiderül majd, mekkora darabot harapnak ki a pénztárcánkból az öreg Audi új alkatrészei, elmondjuk milyen hibákat találtunk és azt is, hogy miként lehet okosan spórolni egy frissen behozott autó feltámasztásakor.