Concours d'Elegance Balatonfüred 2017

Rongyot rázni is lehet szimpatikusan

2017.05.28. 09:23

A magamfajta szívesebben elhatárolódik Habony Gucci táskájától és Botka Rolexétől, mert azok egy olyan társaságba kalauzolnak, ahová a legkevésbé se szeretnék tartozni. De a Balatonfüredi Concours d'Élégance autós szépségversenyen - mely névben benne van minden, amitől egy józan, gép- és olajszagszerető ember távol szokta tartani magát - olyan jól éreztem magam, hogy a nap végén is úgy pörögtem, hogy el se akartam jönni. Először voltam, de sajnálom, hogy nem voltam ott minden korábbi Concours-on, mert kevés ennyire laza, színes és valódi látnivalókkal szolgáló veterános rendezvény van Magyarországon. Ha más nem bizonyítja ezt, akkor legalább az hitelesíti az állításomat, hogy vagy három tucat veterános ismerősömbe belebotlottam a Tagore sétányon. Pedig őket nem lehet behúzni bármibe.

Rongyot rázni is lehet szimpatikusan

179

Lapozgató

Rongyot rázni is lehet szimpatikusan

2017.05.28. 09:23
179

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.