2020.02.27. 06:15

Az autópályák leállósávja veszélyzóna, de sokan lehetőségként gondolnak rá. Ha nincs a közelben pihenőhely vagy benzinkút, félreállnak pár percre. Sokan így döntenek, ha vécézniük kell, ha fáradtak, vagy vezetőt váltanának, esetleg kivennének valamit a csomagtartóból, esetleg kézből telefonálnának. Ezek azok a helyzetek, amikor senkinek, semmi keresnivalója a leállósávon. Előzni, sőt külön engedély nélkül folyamatosan haladni sem szabad rajta. Miért? Mert életveszélyes! Nem tudjuk, miért döntött mégis a leállósáv mellett annak a szürke Skoda Fabiának a vezetője, amely az egyik magyar autópályán, hajnali öt óra körül vált egy tragikus baleset részesévé. Ki volt a hibás? Mik a szabályok? Miért veszélyes a leállósáv? Minden kiderül a Dr. Herpy rendel 4. epizódjából.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.