Nepperűző

2001.11.26. 10:30

Pompás szakértőink köre újabbal bővült: mostantól az autó adásvétel vérgőzös folyamatában is igyekszünk segíteni szeretett olvasóinknak.

 
   
    A kép elrettentő illusztráció

Az új rovat a hagyományos levélváltásos tanácsadás mellett irgalmatlan mennyiségű kész anyagot tartalmaz az autót venni vagy eladni szándékozóknak. Ezek alapos áttanulmányozását mindenkinek tiszta szívvel ajánljuk, talán még a Nagykörösi út tisztességben megőszült alkuszai is találhatnak bennük új tudnivalót.

Az átolvasás hasznos, ha azonban maradtak feltáratlan területek, küldjön e-mailt az autotanacs@totalcar.hu -ra. A válaszok a Doktor- Jogász- Kárszakértő trió működéséhez hasonlóan cikkbe szerkesztve lesznek olvashatók az oldalon, de szándékaink szerint az eddiginél rövidebb átfutással, elvégre a döntéshelyzet kínzó vággyal járhat együtt, melyet nem tanácsos hosszan tűrni.

Ezúttal a szokásosnál egy lépéssel messzebb mentünk. Ha ugyanis az eddigi tapasztalatok alapján (vagy a rovat Csináld magad cikkeinek hatására) valaki erős hátborsódzást érez az autókereskedelem viszontagságaitól, most a talpraesett tanácsadók akár el is intézik helyette az egészet. Vágyszületéstől slusszkulcsátvételig.

Ez önmagában is nagy könnyebbség, nem számítva az idegeskedéssel elvesztett évek megtakarításának örömét, melyet aztán felhőtlen autózással tölthetünk választottunk kormányánál. Sok sikert!