TotalCar-autósbolt

2001.02.23. 12:53

Hétfőtől a TotalCar bal oldali menüsorában megjelenő, ún. sárga dobozban, ahol eddig az Index Áruház által forgalmazott áruk szerepeltek, a TotalCar saját hatáskörben értékesített árui lesznek láthatók.

 
   
    Autódoktor póló

Kezdetnek a klasszikus magyar ralikönyv, melyről hamarosan szakírónk, J.F. tollából kritikát is olvashatnak. És - gyakorlatilag közkívánatra - jövő héttől már megrendelhető legnépszerűbb szerzőnk, az Autódoktor pólója. Természetesen nem az a rettenetes állapotú ruhadarab, melyben a Doktor az olajos sárban hempereg az autók alatt, hanem a mellékelt képen látható emblémával díszített, minőségi alapanyagra nyomott, makulátlan fehér póló. A logo az elején, nagyban, plusz egy diszkrét kis TotalCar embléma az ujján.

A már megjelenésük napján kultuszdarabnak számító tárgyakat postai utánvéttel, vagy Budapesten futárral küldjük. Az Autódoktor-póló fogyasztói ára pedig nem lesz több, mint bruttó 1200 Ft, plusz az esetleges szállítási költség. A későbbiekben folyamatosan bővül a kínálat, elsősorban természetesen autófelszerelési cikkekkel.

Az totalcar@totalcar.hu címen pedig olvasóink észrevételeit, ötleteit várjuk, mit szeretnének még (nálunk vásárolni). A Doktor ügyfelei és rajongói bizonyára észrevették, hogy a rovat meglehetősen akadozva üzemel mostanában. Az eredeti ok a guru átállítása volt word üzemmódra - eddig telefonon diktálta a megoldásokat, most már ír, és a SSangyong automata váltója után bizonyára ebbe is hamar belejön.

Ugyanakkor gyermeke, Attila influenzavírust hozott haza az iskolából, amit elkapott tőle, de nem volt hajlandó kifeküdni a betegséget, ellenben egy szál trikóban indult elkódorgott kutyája, Biggy keresésére a gyilkos soroksári viharban.

Doktorunk pillanatnyilag kétoldali tüdőgyulladással vív, de azt mondja, legalább addig beletanul a számítógépbe is.