Motoros újság a neten

2001.05.03. 11:15

Mától hivatalosan is létezik a TotalCar motoros melléklete, a TotalBike. Különkiadásunk megjelentetését a TotalCar-on belül egyre erôteljesebben lobbizó motoros osztag tette elkerülhetetlenné. Ezentúl a TotalBike-ban lesznek olvashatók a motorkerékpár-tesztek, melyek mind számukban, mind terjedelmükben lényegesen többet tudnak majd.

 
   
   

A tesztek mellett a lap beszámol a motorosok életében óhatatlanul elôforduló közösségformáló röfögésekrôl, találkozókról és kocsmaavatókról. A TotalCar Autódoktorának mintájára Motordoktor is üzemel, neki a megszokott módon, email-ben lehet kérdéseket feltenni a nem rendeltetésszerű motorozás káros következményeinek kijavításával kapcsolatban.

Napi hírek, tuning, barkácsolás, építés -és átépítés, közönségszolgálat, és a motoros programajánlat mellett végre megkíméljük kizárólag motorozni hajlandó olvasóinkat attól, hogy az autós topikok közül kelljen összevadászniuk a motoros témákat - ezeket mától egy helyen találják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.