Vásároljon totalcar pólót!

2006.02.08. 09:04

Ha szorgalmasan nézi a TotalCar téli ismétléseit, és húzza a strigulákat az első tavaszi adásig, feltűnhetett valami. A számítógép előtt magyarázó műsorvezetők igen menő és a kereskedelemben nem kapható totalcar pólókat viselnek. Méghozzá sokfélét! A csigázásnak vége. Mostantól ön is vásárolhat ilyet!

Csináltunk elég sokat , reméljük mindenki talál olyat amilyet szeret.

Kezdjük a klasszikus eleganciával. Önt is lenyűgözi az Égő Ákos webszerkesztőnk tervezte totalcar logó, ami lassan hat éve világítja az utat minden autót szerető tévé- és netpolgár előtt? Rajtunk nem fog múlni! Van totalcar logós póló fehérben, feketében és szürkében is. De ha azt szeretné, hogy a sok pocsék ízű fehérjeturmixszal és keratinkoktéllal felépített izmaiban ne csak a fürdőszobatükör gyönyörködjön, vásároljon totalcar logós izompólót ! Van fehér és sötétkék. Ha pedig kékgalléros gyökereire szeretne reflektálni, dobjon a kosárba egy totalcar atlétatrikót ! Nézze azt a kulcscsontokra feszülő pamutot! Legyen őszinte: ugye alig várja a tavaszt, hogy végigkenhessen rajta némi olajat a júniusra működőképes roadster motorjából?

Szeretne esetleg a múlt századba révedni? Nyúljon vissza a kereklámpás kockaszedánok dicső világába és válasszon Moszkvicsos raglánpólót ! A közepe fehér, az ujja piros vagy fekete.

Van az ön életében egy különleges nő, aki megdobbantja a szívét? Ajándékozzon neki spagettipántos totalcar csajpólót ! Aztán várja a májust, sétáljon mögötte egy lépéssel, és bámulja mohón a tarkóját.

Ha már a mohóságnál tartunk: ölelje át belső hiénáját. Egész sorozat színes hiénapólóval készültünk mindenkinek, aki a dögevés mellett szavazott, és elege van a tündibündi kutyusokból és nyulakból és tehenekből. Nyújtsa fel a kezét akivel szembejött ma reggel valaki hiénés pólóban! Senki? Legyen Ön az, aki szembemegy! Választhat például szürkén lopakodó hiénát fekete alapon. De ha éppen most szerelték fel a 22 hüvelykes krómfelniket a Lincoln Navigátorára, vegyen arany hiénát kék alapon. Esetleg villantana megint egyet félelmetes tricepszén? Csapjon le egy hiénás izompólóra , és ne gondolkozzon, hogy fehér vagy sötétkék! Vegye meg mindkettőt!

Az igazán merészeknek, a szavanna tesztoszterontól csöpögő hódítóinak fehér alapon rózsaszín hiénás atlétával is készültünk. Komolyan.

Egy hiéna nem hiéna, hiéna csak falkában érzi jól magát. Vásároljon mondjuk szürke vagy fekete háttér előtt masírozó drapp hiénákat. Vagy lépjen le szörfözni egy hónapra, és vigyen magával hiénasormintás raglánpólót , pirosat és feketét. Nem baj, ha beleragad a homok, édesvízzel kijön.

Figyelem, figyelem: ha bevásárol , átöltözik, és hirtelen azt tapasztalja, hogy a környezetében mindenki sárga lett, ne aggódjon, nem estek szét a vörösvértestjeik , csak elsárgultak az irígységtől. Segítsen rajtuk, küldje át nekik ezt az oldalt.

Ja, még egy dolog: van citrom- és narancssárga gyerekpólónk is. Vigye le a srácokat a műhelybe, és ne pirítson rájuk ha maszatosak lesznek. A mai folteltávolító szappanok korában felesleges.