Címlapváltás

2001.09.03. 14:41

Bő egy évvel, 600 cikkel, 1700 hírrel és sokszáz Autódoktor, Jogász és Kárszakértő tanáccsal a hátunk mögött elérkezett a TotalCar formai megújulásának az ideje. Ezért megújultunk formailag.

Az új dizájn célja, hogy könnyebb legyen eligazodni a lap tartalmában, és a címlap egésze étlapként kínálja a sok-sok olvasnivalót. A menüsor átalakult és elköltözött, így nincs többé útban, az új helyén fent pedig minden megtalálható, ami eddig volt, csak reményeink szerint okosabban tagolva.

A címlap felső fele a napi frissülés területe a két aznapi vezető anyagunkkal és hat hírünkkel, alatta pedig a legendás Doktor és szakértőtársai uralják a terepet. Középtájt a magazinrovatok ablakai találhatók, bennük a rovat aktuális legfrissebb cikkével.

Legalul a visszabeszélésé a főszerep: tessék nekünk szorgalmasan olvasói leveleket írni rólunk, az autókról, a huncut szervizekről, a részeg kamionosokról és a kóbor kutyákról, vagy éppen az új címlapról, itt a helyük. A levelek mellett a legaktívabb kéttucat fórum, amellett pedig a szavazódoboz és a TotalBike ablaka ül. Minden egy rakáson, hogy a lapot ne csak mi írjuk.

Végül egy szeretetteljes főhajtás az olvasónak, aki olvas, visszajön és újra olvas. Önöknek köszönhetjük, hogy a TotalCar az eltelt egy év alatt a magyar net legnagyobb szakportálja lett, hogy a kezdeti néhány ezertől a jelenlegi, egymilliónál is több havi oldalletöltésig jutott.

Igyekszünk továbbra is olyan újságot írni, amilyet magunk is szívesen olvasnánk. Ambiciózus célkitűzésünk azonban túlmutat azon, hogy a szerkesztőség kedvenc autósújságját készítsük.
Ha hibázni találnánk, szóljanak ránk. Ha pedig épp nem ámokfutunk, olvassanak minket rendszeresen, mert mi annak örülünk a legeslegjobban.